#teamstars Instagram Photos & Videos

teamstars - 21.5k posts

Top Posts

  • Lawanyaaaaaa kekakakkkkkkkk!!! Siapa kekakak dah bangun komen “dah” dekat bawah please!!! Abang kawasan nak tengok sapa yang rajin bangun pagi!! Chusss
.
Lepas tu komen design mana kekakak nak dekat bawah 👇🏻
.
Boleh purchase dengan Certified PS abang kawasan now ❗️
🌸 pskakgirl - +601151416538
🌸 ps mary - +60198081974
🌸 ps jazmine - +601128875128
🌸 ps titie - +601128818526
🌸 ps kak red - +60197068441
🌸 ps el - +0104078879
🌸 ps habib - +60198080106
🌸 @ailyqairy / #TeamStars - +60197000371
.
Shopping lekaihhh!!
  • Lawanyaaaaaa kekakakkkkkkkk!!! Siapa kekakak dah bangun komen “dah” dekat bawah please!!! Abang kawasan nak tengok sapa yang rajin bangun pagi!! Chusss
    .
    Lepas tu komen design mana kekakak nak dekat bawah 👇🏻
    .
    Boleh purchase dengan Certified PS abang kawasan now ❗️
    🌸 pskakgirl - +601151416538
    🌸 ps mary - +60198081974
    🌸 ps jazmine - +601128875128
    🌸 ps titie - +601128818526
    🌸 ps kak red - +60197068441
    🌸 ps el - +0104078879
    🌸 ps habib - +60198080106
    🌸 @ailyqairy / #TeamStars - +60197000371
    .
    Shopping lekaihhh!!
  • 1,311 111 31 August, 2019
  • A solo unas horas para que sea finalmente el día que estábamos esperando... @aseretjh @jorjo27 Todo saldrá como tenga que salir, a encomendarse a Dios, mantener las buenas energías y hacerlo lo mejor que podamos, porque sé y confió que si podemos lograr nuestra meta.💪🏼 Después de tantos momentos incomodos, molestias, estrés, entre otras cosas, sé que no es fácil no estar nervioso, o ansioso, pero hay que dejar todo de eso a un lado, y simplemente disfrutarlo y olvidarse del mundo para poder brillar como las estrellas que somos. Son el mejor team de todos! Los amo y muchísimas gracias por TODO. No solo son mis trainers, o compañeros, sino también mis amigos.✨💖 Me siento súper afortunada de compartir esta maravillosa experiencia con ustedes. #teamstars #venezuelapolechampionship2016
  • A solo unas horas para que sea finalmente el día que estábamos esperando... @aseretjh @jorjo27 Todo saldrá como tenga que salir, a encomendarse a Dios, mantener las buenas energías y hacerlo lo mejor que podamos, porque sé y confió que si podemos lograr nuestra meta.💪🏼 Después de tantos momentos incomodos, molestias, estrés, entre otras cosas, sé que no es fácil no estar nervioso, o ansioso, pero hay que dejar todo de eso a un lado, y simplemente disfrutarlo y olvidarse del mundo para poder brillar como las estrellas que somos. Son el mejor team de todos! Los amo y muchísimas gracias por TODO. No solo son mis trainers, o compañeros, sino también mis amigos.✨💖 Me siento súper afortunada de compartir esta maravillosa experiencia con ustedes. #teamstars #venezuelapolechampionship2016
  • 555 26 28 May, 2016
  • Thank you to the USA Coaches for giving me the MVP game ball for Game #1 out of the 3 game series.🙏🏽 It was an honor to be 1 of 36 players chosen in the country for the USA Baseball Inaugural 13u ADP (Athletic Developmental Program). Stars won 2 of the 3 games.⭐️🇺🇸⚾️ #usabaseball #teamstars #blessed #forglory  @usabaseball
  • Thank you to the USA Coaches for giving me the MVP game ball for Game #1 out of the 3 game series.🙏🏽 It was an honor to be 1 of 36 players chosen in the country for the USA Baseball Inaugural 13u ADP (Athletic Developmental Program). Stars won 2 of the 3 games.⭐️🇺🇸⚾️ #usabaseball #teamstars #blessed #forglory @usabaseball
  • 1,349 18 11 July, 2019
  • Better late than ever for Halloween, uh?🙆🏼🎃🎉 #poleween
  • Better late than ever for Halloween, uh?🙆🏼🎃🎉 #poleween
  • 610 8 3 November, 2016
  • "Individually we are one drop. But together, we are an ocean." Somos como los ángeles de Charlie, pero en vez de Charlie, sería de @starspoledance 😂❤️ Los quiero mucho mis cochinos, juntos somos imparables. Y vamos por más!💪🏻💕
📷 photo: @jtfotografia
  • "Individually we are one drop. But together, we are an ocean." Somos como los ángeles de Charlie, pero en vez de Charlie, sería de @starspoledance 😂❤️ Los quiero mucho mis cochinos, juntos somos imparables. Y vamos por más!💪🏻💕
    📷 photo: @jtfotografia
  • 1,024 18 30 September, 2016

Latest Instagram Posts

  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 😭😭 Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

Haa sis tahu kenapa 🙈. Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii 🥺

Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu 🙊🙊 Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi 🙈⬇️ #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 😭😭 Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

    Haa sis tahu kenapa 🙈. Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii 🥺

    Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu 🙊🙊 Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

    Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi 🙈⬇️ #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • 2 0 2 hours ago
  • Чему я научилась к 30годам🤟🏻... 1⃣Идти до конца, если за что что взялась. Так формируется привычка победителя. 
2⃣ Каждый день соревноваться только  самим собой. Я сегодня буду лучше чем вчера, это тоже один из путей к победе.

3⃣ Не откладывать на завтра, то что можно сделать сегодня.
Так и копится куча не сделанного а потом эхххх.....вот если бы тогда..... 4⃣ Не бывает безвыходных ситуаций, каждому из нас достаются тебя трудности, с которым мы можем справится... 4⃣ В свою жизнь я впускаю только тех людей с которым мне комфортно, и не как иначе, все люди которые были со мной до этого момента обнулились, значит они не мои пассажиры и мне с ними не попути.

5⃣ Я научилась любить себя еще больше, наверное повзраслела и поняла смысл жизни.

6⃣ Дорожить каждым прожитым днем, время для меня стало самым богатым ресурсом.

#мотивациянауспех #армэльбизнескоманда #teamstars #день #бизнесдома  #бизнесмама
  • Чему я научилась к 30годам🤟🏻... 1⃣Идти до конца, если за что что взялась. Так формируется привычка победителя.
    2⃣ Каждый день соревноваться только самим собой. Я сегодня буду лучше чем вчера, это тоже один из путей к победе.

    3⃣ Не откладывать на завтра, то что можно сделать сегодня.
    Так и копится куча не сделанного а потом эхххх.....вот если бы тогда..... 4⃣ Не бывает безвыходных ситуаций, каждому из нас достаются тебя трудности, с которым мы можем справится... 4⃣ В свою жизнь я впускаю только тех людей с которым мне комфортно, и не как иначе, все люди которые были со мной до этого момента обнулились, значит они не мои пассажиры и мне с ними не попути.

    5⃣ Я научилась любить себя еще больше, наверное повзраслела и поняла смысл жизни.

    6⃣ Дорожить каждым прожитым днем, время для меня стало самым богатым ресурсом.

    #мотивациянауспех #армэльбизнескоманда #teamstars #день #бизнесдома #бизнесмама
  • 18 0 13 hours ago
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
✨Membakar lemak tepu
✨Mengawal selera makan
✨Memberi tenaga optimum
✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

#teamHQ
#freakyfitz
#teamstars
#mestikurus 
#hadapsampaijadi
#freakyfitzteamstars
#fatimashahrulsquad
#freakyfitzjohorbahru
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
    ✨Membakar lemak tepu
    ✨Mengawal selera makan
    ✨Memberi tenaga optimum
    ✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
    ✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
    ✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
    ✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    #teamHQ
    #freakyfitz
    #teamstars
    #mestikurus
    #hadapsampaijadi
    #freakyfitzteamstars
    #fatimashahrulsquad
    #freakyfitzjohorbahru
  • 3 0 16 hours ago
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
✨Membakar lemak tepu
✨Mengawal selera makan
✨Memberi tenaga optimum
✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

#teamHQ
#freakyfitz
#teamstars
#mestikurus 
#hadapsampaijadi
#freakyfitzteamstars
#fatimashahrulsquad
#freakyfitzjohorbahru
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
    ✨Membakar lemak tepu
    ✨Mengawal selera makan
    ✨Memberi tenaga optimum
    ✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
    ✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
    ✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
    ✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    #teamHQ
    #freakyfitz
    #teamstars
    #mestikurus
    #hadapsampaijadi
    #freakyfitzteamstars
    #fatimashahrulsquad
    #freakyfitzjohorbahru
  • 4 0 16 hours ago
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
✨Membakar lemak tepu
✨Mengawal selera makan
✨Memberi tenaga optimum
✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

#teamHQ
#freakyfitz
#teamstars
#mestikurus 
#hadapsampaijadi
#freakyfitzteamstars
#fatimashahrulsquad
#freakyfitzjohorbahru
  • 🔥Freaky fitz sangat membantu untuk awak mendapatkan badan yang diidamkan😲 💥Kelebihan freaky fitz dengan hanya satu sachet setiap pagi dapat membantu :
    ✨Membakar lemak tepu
    ✨Mengawal selera makan
    ✨Memberi tenaga optimum
    ✨Meningkatkan metabolisma 💥Cara pengambilan:
    ✨ambil 1 sachet pada waktu pagi dan dicampurkan bersama 150ml air panas / air sejuk
    ✨Bancuh 1 sachet setiap hari sebelum sarapan bagi yg ade gastrik ambil selepas makan.
    ✨Sebotol freaky fitz mempunyai 14 sachet untuk 14 hari 🔥Jom wasap kak nedy 🤫

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    Www.wasap.my/6013-6946867/sayanakcubafreakyfitz

    #teamHQ
    #freakyfitz
    #teamstars
    #mestikurus
    #hadapsampaijadi
    #freakyfitzteamstars
    #fatimashahrulsquad
    #freakyfitzjohorbahru
  • 3 0 19 hours ago
  • Смешные люди 😝 
Честно я не понимаю вас👀 
Предлагаешь реальную скидку 40%, вы не хотите.

Предлагаешь доход, без беготни с каталогами, как было в 90-е, не это развод.
Мне знакомая сказала, что здесь не приобрести за скидку и денег нет, будешь только покупать и складировать дома.
Люди, вы ходите в магазин за шампунем, нет наверное вы не моетесь, не чистите зубы, не стираете. В Едадиле так же скидки просматриваете, где подешевле купить, потом чеки сканируете, чтоб кэшбэк упал, ну это же копейки, я могу телефон оплатить.🤭
Всё тоже самое, покупаешь со скидкой от 20-40 %, плюс за то что пользуешься получаешь кэшбэк.
Не это же лохотрон 🤪
Ну вам же знакомая сказала))) которая даже не была в компании, а может была да ничего не сделала.
Хочу сказать думайте прежде всего своей головой, а не головой знакомой.

#армэль #ялюблюармэль #кэшбэк #доход #скидка #двасына #мамадважды #ярославль #армэльярославль #декрет #teamstars
  • Смешные люди 😝
    Честно я не понимаю вас👀
    Предлагаешь реальную скидку 40%, вы не хотите.

    Предлагаешь доход, без беготни с каталогами, как было в 90-е, не это развод.
    Мне знакомая сказала, что здесь не приобрести за скидку и денег нет, будешь только покупать и складировать дома.
    Люди, вы ходите в магазин за шампунем, нет наверное вы не моетесь, не чистите зубы, не стираете. В Едадиле так же скидки просматриваете, где подешевле купить, потом чеки сканируете, чтоб кэшбэк упал, ну это же копейки, я могу телефон оплатить.🤭
    Всё тоже самое, покупаешь со скидкой от 20-40 %, плюс за то что пользуешься получаешь кэшбэк.
    Не это же лохотрон 🤪
    Ну вам же знакомая сказала))) которая даже не была в компании, а может была да ничего не сделала.
    Хочу сказать думайте прежде всего своей головой, а не головой знакомой.

    #армэль #ялюблюармэль #кэшбэк #доход #скидка #двасына #мамадважды #ярославль #армэльярославль #декрет #teamstars
  • 10 0 20 hours ago
  • *JADI MATA PANDA SAMPAI MALU NAK JUMPA ORANG?* 😣😭😭 Ada tak kat sini pernah alami masalah mata panda terutamanya bila lepas cuci mekap nak solat, AKIBAT MASCARA SMUDGE TAK HILANG

Say NO MORE SMUDGE AND CLUMPY dengan MASCARA ULTRA MADNESS dari Anas Cosmetics

Siapa nak dapatkan SUPER VOLUME mascara ni dengan harga affordable RM39.90 jeeee yang boleh senangkan hidup, klik link kat bawah ⬇️ #Anasmascara #teamstars #mascarabp #mascaracheta #mascaralentik #anascosmetics
  • *JADI MATA PANDA SAMPAI MALU NAK JUMPA ORANG?* 😣😭😭 Ada tak kat sini pernah alami masalah mata panda terutamanya bila lepas cuci mekap nak solat, AKIBAT MASCARA SMUDGE TAK HILANG

    Say NO MORE SMUDGE AND CLUMPY dengan MASCARA ULTRA MADNESS dari Anas Cosmetics

    Siapa nak dapatkan SUPER VOLUME mascara ni dengan harga affordable RM39.90 jeeee yang boleh senangkan hidup, klik link kat bawah ⬇️ #Anasmascara #teamstars #mascarabp #mascaracheta #mascaralentik #anascosmetics
  • 4 0 23 hours ago
  • MACAM MANA NAK BULU MATA NAMPAK LEBAT TANPA PAKAI BULU MATA PALSU?😱😱😱
.
Haaa pernah dengar tak pasal MASCARA ULTRA MADNESS dari ANAS ni.
.
Sangat sangat Super Volume, melentikkan dan bagi effect bulu mata lagi panjang.
.
PALING BEST langsung tak buat bulu mata nampak clumpy youlsss!!! Dah tak payah pakai lashes ke perming ke apa, pakai je ni, jimat terok
.
Nak bulu mata cantik macam Che Ta???
Klik link di bio profile ok⬆️⬆️
.
#teamstarviral #anascosmetics #butikkosmetik #teamstaranas #teamstars #makeupcantik #mascaralentik
  • MACAM MANA NAK BULU MATA NAMPAK LEBAT TANPA PAKAI BULU MATA PALSU?😱😱😱
    .
    Haaa pernah dengar tak pasal MASCARA ULTRA MADNESS dari ANAS ni.
    .
    Sangat sangat Super Volume, melentikkan dan bagi effect bulu mata lagi panjang.
    .
    PALING BEST langsung tak buat bulu mata nampak clumpy youlsss!!! Dah tak payah pakai lashes ke perming ke apa, pakai je ni, jimat terok
    .
    Nak bulu mata cantik macam Che Ta???
    Klik link di bio profile ok⬆️⬆️
    .
    #teamstarviral #anascosmetics #butikkosmetik #teamstaranas #teamstars #makeupcantik #mascaralentik
  • 1 0 16 November, 2019