#theprotector Instagram Photos & Videos

theprotector - 221.1k posts

Top Posts

 • 😍😍😍
 • 😍😍😍
 • 1,998 6 20 November, 2019
 • ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀⠀ - #Legend_Designs | #Çukur ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ بحُبك أوقع للمُوت، وأبصّم إلـك بالعشرّه
 • ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
  ⠀ ⠀⠀ - #Legend_Designs | #Çukur ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ بحُبك أوقع للمُوت، وأبصّم إلـك بالعشرّه
 • 5,997 204 17 November, 2019

Latest Instagram Posts

 • *
I’m bad guy 🤷🏻‍♂️🖤
. [#tolgasaritas ] 9k🤍
 • *
  I’m bad guy 🤷🏻‍♂️🖤
  . [ #tolgasaritas ] 9k🤍
 • 40 4 10 minutes ago
 • Pjesa #47 
Pasi Cagatay këndon këngën , ai zbret nga skena dhe i kap dorën Hazarit. 
Cagatay: Hajde me mua .
Hazar: Ku ??
Cagatay: Suprizë.
Çağatay dhe Hazari mbërrijnë tek porti dhe ishin përball një varke.
Hazari: Ke bërë prapë ndonjë krime që do arratisemi.
Cagatay: hahaha po kam bërë. Hajde tani hip në varkë.
Hazari: 😅 e di që ti e ke vjedhur këtë varkë.
Cagatay: Lëri pyetjet edhe hajde. Hajde arratisu në këtë suprizën time. 
Hazari hipen në varkë , ndërsa Cagatay e nget atë. Pas pak minutash ata mbërrijnë para kullës të vajzës (kiz kulesi), Hazari cuditet shumë.
Hazari : O zot , ky është vendi im i preferuar.
Cagatay: e di , prandaj te solla këtu.
Hazari e përqafon Cagatay dhe i thotë: më pëlqeu shumë supriza jote . 
Hajde futemi brenda sepse tani nuk ka asnjë njerëz ngaqë është darkë. Më lumturove shume Çağa.
Ata futen brenda dhe nuk mund të shikojë asnjë gjë sepse ishte vetëm errësirë. 
Hazari : Caga , po këtu është shumë errësirë, nuk ka drita . Çfarë do bëjmë.?
Cagatay: Kur ne kemi një problem çfarë bëjmë ?!😏
Hazari: E gjejmë gjithmonë një zgjidhje 😜.
Në ato momente Cagatay i ulët në gjunjë Hazarit dhe...
#vazhdon #vazhdon❤ #hakanmuhafız #hakanzeynep #cagatayulusoy #cagatayulusoyfans #muhafiz #theprotector #like
 • Pjesa #47
  Pasi Cagatay këndon këngën , ai zbret nga skena dhe i kap dorën Hazarit.
  Cagatay: Hajde me mua .
  Hazar: Ku ??
  Cagatay: Suprizë.
  Çağatay dhe Hazari mbërrijnë tek porti dhe ishin përball një varke.
  Hazari: Ke bërë prapë ndonjë krime që do arratisemi.
  Cagatay: hahaha po kam bërë. Hajde tani hip në varkë.
  Hazari: 😅 e di që ti e ke vjedhur këtë varkë.
  Cagatay: Lëri pyetjet edhe hajde. Hajde arratisu në këtë suprizën time.
  Hazari hipen në varkë , ndërsa Cagatay e nget atë. Pas pak minutash ata mbërrijnë para kullës të vajzës (kiz kulesi), Hazari cuditet shumë.
  Hazari : O zot , ky është vendi im i preferuar.
  Cagatay: e di , prandaj te solla këtu.
  Hazari e përqafon Cagatay dhe i thotë: më pëlqeu shumë supriza jote .
  Hajde futemi brenda sepse tani nuk ka asnjë njerëz ngaqë është darkë. Më lumturove shume Çağa.
  Ata futen brenda dhe nuk mund të shikojë asnjë gjë sepse ishte vetëm errësirë.
  Hazari : Caga , po këtu është shumë errësirë, nuk ka drita . Çfarë do bëjmë.?
  Cagatay: Kur ne kemi një problem çfarë bëjmë ?!😏
  Hazari: E gjejmë gjithmonë një zgjidhje 😜.
  Në ato momente Cagatay i ulët në gjunjë Hazarit dhe...
  #vazhdon #vazhdon#hakanmuhafız #hakanzeynep #cagatayulusoy #cagatayulusoyfans #muhafiz #theprotector #like
 • 18 1 36 minutes ago
 • •
.
.
تخيلوو صار كذا حقيقه اوففف🔥🔥🔥 ، تشووك سيفدم والله😕🔥!
.
. ‎‏. . .
.
.

Follow👉{@mwmw40}

 • .
  .
  تخيلوو صار كذا حقيقه اوففف🔥🔥🔥 ، تشووك سيفدم والله😕🔥!
  .
  . ‎‏. . .
  .
  .

  Follow👉{@mwmw40}
 • 348 12 49 minutes ago
 • Follow me @uo0a 🥀..
 • Follow me @uo0a 🥀..
 • 99 47 1 hour ago
 • İkinizinde karanlık bir tarafı var. #theprotector
 • İkinizinde karanlık bir tarafı var. #theprotector
 • 64 1 1 hour ago
 • happy birthday sultanım aka @deathligod aka my most uwu friend here, no not just a friend my wifey my sister and my best friend 🦋 i love you so so much and i just can‘t describe it in words :) i wish u all the best in your life (just wanted to say again 🤫) 💖💞💗💓 hope you like your edit <3 a little bit like a sock but also a cool sock am i wrong?
#mizra
 • happy birthday sultanım aka @deathligod aka my most uwu friend here, no not just a friend my wifey my sister and my best friend 🦋 i love you so so much and i just can‘t describe it in words :) i wish u all the best in your life (just wanted to say again 🤫) 💖💞💗💓 hope you like your edit <3 a little bit like a sock but also a cool sock am i wrong?
  #mizra
 • 96 32 2 hours ago
 • •
.
.
افشل انتقام بتاريخ المسلسلات التركية🙂💔 ، المفروض ياماش خيير يوجال بين بنته وزوجته نفس اللي ذاقه بالضبط ونفس العقاب اللي اخذه ازار مع ان ازار ما يستاهل💔💔 ، تتفقون مع كلامي🤔؟ .
. ‎‏. . .
.
.

Follow👉{@mwmw40}

 • .
  .
  افشل انتقام بتاريخ المسلسلات التركية🙂💔 ، المفروض ياماش خيير يوجال بين بنته وزوجته نفس اللي ذاقه بالضبط ونفس العقاب اللي اخذه ازار مع ان ازار ما يستاهل💔💔 ، تتفقون مع كلامي🤔؟ .
  . ‎‏. . .
  .
  .

  Follow👉{@mwmw40}
 • 514 41 3 hours ago
 • ♡
تغذية بصَـريه🍰💖..

 • تغذية بصَـريه🍰💖..
 • 150 0 4 hours ago
 • Hayatımda ki en güzel şeysiniz..♥️Sizden nasıl ayrılıcam??!! Nasıl sissiz kalıcam inanın bilmiyorumm😔🥺😭😭💔💔💔💔💔
@alpnavruz @alinaboz
 • Hayatımda ki en güzel şeysiniz..♥️Sizden nasıl ayrılıcam??!! Nasıl sissiz kalıcam inanın bilmiyorumm😔🥺😭😭💔💔💔💔💔
  @alpnavruz @alinaboz
 • 42 1 7 hours ago
 • Yakışıklı Bey💥🤤 @alpnavruz
 • Yakışıklı Bey💥🤤 @alpnavruz
 • 29 1 9 hours ago