#thetraveller Instagram Photos & Videos

thetraveller - 29.8k posts

Top Posts

  • Trouxe essa foto bonitona da @morganitogram só para lembrar que tem essa semana mais um feriado pela frente! 💪🏻💪🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dia 25/04 é celebrada a Revolução dos Cravos em Portugal e no post de amanhã conto um pouco mais dessa história linda. 🧡 Agora eu quero saber, quem vai aproveitar para descobrir o Porto nesses dias? 🙋🏼‍♀️
.
.
.
#descubraporto
  • Trouxe essa foto bonitona da @morganitogram só para lembrar que tem essa semana mais um feriado pela frente! 💪🏻💪🏻
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Dia 25/04 é celebrada a Revolução dos Cravos em Portugal e no post de amanhã conto um pouco mais dessa história linda. 🧡 Agora eu quero saber, quem vai aproveitar para descobrir o Porto nesses dias? 🙋🏼‍♀️
    .
    .
    .
    #descubraporto
  • 1,476 38 23 April, 2019

Latest Instagram Posts

  • graffiti + tram = quality picture 🌹
  • graffiti + tram = quality picture 🌹
  • 60 1 7 hours ago
  • ‘Every man’s life ends the same way. It is only the details of how he lived and how he died that distinguish one man from another.’ - Ernest Hemingway #neverstopexploring 📷: @thisisbenemac
  • ‘Every man’s life ends the same way. It is only the details of how he lived and how he died that distinguish one man from another.’ - Ernest Hemingway #neverstopexploring 📷: @thisisbenemac
  • 67 1 16 hours ago
  • JOM BERKENALAN DENGAN PENYELAMAT KITA 😍😍😍😍🙆
.
Yeah!! TRAVELLER SUTRA datang lagi MENYELAMATKAN KITA🙆🙅
.
4 JENIS Aromatherapy Roller Ball yang pasti memberi kebaikan dan keselesaan untuk sekeluarga dengan harga mampu milik 👪👪😍
.
WOW !! MENARIK KAN 😄😜?
Jom berkenalan dengan HERO KITA
.

Harga RM60 (SM) dan RM65(S/S). Jangan tunggu lama2, TAKUT RAYA ANDA NANTI TAK MERIAH TANPA TRAVELLER SET SUTRA. 😱

#sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #energy #focus #littlezara #eaudeparfum

#ENERGY 💪💪
- Meningkatkan tenaga fizikal dan minda agar sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari..
- Sesuai untuk abang2 yang drive jauh utk balik raya.. sebab PENAT, NGANTUK 😷😰 PASSENGERS PULAK TIDUR 😂😂
- Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.. Lepas tu, LUAS LA MATA TU TERBUKA.. CAM GINI 👀👀 #panducermatjiwaselamat
- Bahan : Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi

#FOCUS 🙎🙎
- Membantu dalam meningkatkan MEMORI Dan TUMPUAN. - Sangat ideal bagi mereka yang ingin masih belajar serta sibuk bekerja 😅...
- EXAM LEPAS RAYA 😢😨 ? Meh grab #FOCUS.. RAYA2 PUN BOLEH SCORE 🎓👓
- Bahan: Grapefruit, Basil, Lemon, Rosemary

#LITTLEZARA 👶👶
- Formulasi khas TENANGKAN BAYI & KANAK2 😇😇💆 - Menenangkan emosi, mengawal kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit dan yang paling penting, memudahkan untuk tidur 😪😪😪😎
- Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan, perut dan badan. Urut perlahan-lahan... HAAA...LEPAS TU, SENYAP LA ANAK2 KITA😘😚
- Bahan: Chamomile, Lavender, Geranium, Patchouli, Olive Oil, Coconut Oil, Vitamin E

#HAPPYEDP 😃😃😃
- Perfume Oil (tanpa alcohol) bagi memberikan rasa lebih selesa & yakin. Tahan lebih 8 jam. Sesuai juga untuk mewangikan baju dan telekong.
- PAKAI WANGIAN SEBELUM SOLAT RAYA ITU SUNAT 😎
- Sapukan di pergelangan tangan dan leher
- Bahan: Bergamot, Rose, Jasmin, Vanilla, Sandalwood

Hubungi 012-5697756 atau walk-in ke @dzizashoppewellness

#stokissutralaorsetar 
#dzizashoppewellness 
#sutratraveller
  • JOM BERKENALAN DENGAN PENYELAMAT KITA 😍😍😍😍🙆
    .
    Yeah!! TRAVELLER SUTRA datang lagi MENYELAMATKAN KITA🙆🙅
    .
    4 JENIS Aromatherapy Roller Ball yang pasti memberi kebaikan dan keselesaan untuk sekeluarga dengan harga mampu milik 👪👪😍
    .
    WOW !! MENARIK KAN 😄😜?
    Jom berkenalan dengan HERO KITA
    .

    Harga RM60 (SM) dan RM65(S/S). Jangan tunggu lama2, TAKUT RAYA ANDA NANTI TAK MERIAH TANPA TRAVELLER SET SUTRA. 😱

    #sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #energy #focus #littlezara #eaudeparfum

    #ENERGY 💪💪
    - Meningkatkan tenaga fizikal dan minda agar sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari..
    - Sesuai untuk abang2 yang drive jauh utk balik raya.. sebab PENAT, NGANTUK 😷😰 PASSENGERS PULAK TIDUR 😂😂
    - Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.. Lepas tu, LUAS LA MATA TU TERBUKA.. CAM GINI 👀👀 #panducermatjiwaselamat
    - Bahan : Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi

    #FOCUS 🙎🙎
    - Membantu dalam meningkatkan MEMORI Dan TUMPUAN. - Sangat ideal bagi mereka yang ingin masih belajar serta sibuk bekerja 😅...
    - EXAM LEPAS RAYA 😢😨 ? Meh grab #FOCUS .. RAYA2 PUN BOLEH SCORE 🎓👓
    - Bahan: Grapefruit, Basil, Lemon, Rosemary

    #LITTLEZARA 👶👶
    - Formulasi khas TENANGKAN BAYI & KANAK2 😇😇💆 - Menenangkan emosi, mengawal kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit dan yang paling penting, memudahkan untuk tidur 😪😪😪😎
    - Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan, perut dan badan. Urut perlahan-lahan... HAAA...LEPAS TU, SENYAP LA ANAK2 KITA😘😚
    - Bahan: Chamomile, Lavender, Geranium, Patchouli, Olive Oil, Coconut Oil, Vitamin E

    #HAPPYEDP 😃😃😃
    - Perfume Oil (tanpa alcohol) bagi memberikan rasa lebih selesa & yakin. Tahan lebih 8 jam. Sesuai juga untuk mewangikan baju dan telekong.
    - PAKAI WANGIAN SEBELUM SOLAT RAYA ITU SUNAT 😎
    - Sapukan di pergelangan tangan dan leher
    - Bahan: Bergamot, Rose, Jasmin, Vanilla, Sandalwood

    Hubungi 012-5697756 atau walk-in ke @dzizashoppewellness

    #stokissutralaorsetar
    #dzizashoppewellness
    #sutratraveller
  • 3 1 21 May, 2019
  • #Repost @mohd_khairil_said with @get_repost
・・・
Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus. Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak. 
Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
So dalam kereta on the way  balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

Nak order, hubungi pengedar kami atau datang terus ke sutra shoppe seremban 2

#sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara #sutrashoppeseremban2
  • #Repost @mohd_khairil_said with @get_repost
    ・・・
    Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus . Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

    Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak.
    Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

    Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
    So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

    Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

    Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
    So dalam kereta on the way balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

    Nak order, hubungi pengedar kami atau datang terus ke sutra shoppe seremban 2

    #sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara #sutrashoppeseremban2
  • 8 0 21 May, 2019
  • Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus. Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak. 
Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
So dalam kereta on the way  balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

Satu rm65.

#sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara #aromatherapy #essentialoildiluted
  • Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus . Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

    Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak.
    Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

    Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
    So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

    Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

    Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
    So dalam kereta on the way balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

    Satu rm65.

    #sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara #aromatherapy #essentialoildiluted
  • 3 0 21 May, 2019
  • Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus. Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak. 
Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
So dalam kereta on the way  balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

Nak order, hubungi pengedar kami atau hubungi hq 0193507553 ya.

#sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara
  • Pernah tak kita tersalah masuk simpang, tersalah exit di highway, Waze suruh masuk kanan, kau masuk kiri. Paling teruk lupa rumah sendiri. So tak mau macam tu kan, gunalah #focus . Bau focus membantu menguatkan konsentrasi dan ingatan kita.

    Pernah tak bila drive, kita ngantuk dan letih, lebih-lebih lagi yang drive jauh. Silap-silap nak tekan break tertekan minyak, dah kemalangan pulak.
    Gunalah #energy yang membantu mengaktifkan minda dan fizikal kita.

    Naik kereta ramai-ramai bila wangi kan syok. Mood pun bagus, happy je nak balik kampung.
    So boleh guna #happy perfume. Tahan lama, tanpa alcohol. Lagi lama lagi sedap bau ea.

    Haa..satu lagi.. bila anak-anak susah nak tidur especially bila jalan jauh dan beralih tempat, mulalah meragam. So sapulah #littlezara yang dapat membantu anak-anak tidur lena, menenangkan emosi anak

    Tak sempat nak promo SUTRA hari ni.
    So dalam kereta on the way balik kita promo The Traveller. Nama pun The Traveller, so kena lah promo time travel. Baru ada feel.

    Nak order, hubungi pengedar kami atau hubungi hq 0193507553 ya.

    #sutra #yourscentsoflife #sutramemangbest #thetraveller #focus #energy #happyedp #littlezara
  • 12 0 21 May, 2019
  • Episode 7, coming after Episode 6 (of course). I think I've been a bit reluctant on how to approach the next chapter because of what I'm learning at the moment.

Up until yesterday I felt as if I needed to get to a certain point before producing the next comic chapter. But now I don't. 
I'm just gonna use whatever skill I have to push through. There's no other way around it. 
Swipe for full sketch.

#indieArt #indieComic #indieGameDesign #TheTraveller #SATRDuni #AlexArt
  • Episode 7, coming after Episode 6 (of course). I think I've been a bit reluctant on how to approach the next chapter because of what I'm learning at the moment.

    Up until yesterday I felt as if I needed to get to a certain point before producing the next comic chapter. But now I don't.
    I'm just gonna use whatever skill I have to push through. There's no other way around it.
    Swipe for full sketch.

    #indieArt #indieComic #indieGameDesign #TheTraveller #SATRDuni #AlexArt
  • 37 3 20 May, 2019
  • I'm selling SUTRA Set Travel Kit -The Traveller (New Edition) for RM60.00. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/18829646/2219721165?v=0f2
  • I'm selling SUTRA Set Travel Kit -The Traveller (New Edition) for RM60.00. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/18829646/2219721165?v=0f2
  • 4 1 20 May, 2019
  • Setiap kali nak raya macam-macam persiapan nak dibuat kan? Macamana nak makesure persiapan raya tak terganggu, ibadah di bulan puasa tetap terjaga dan emosi baik je tak stress. Boleh cuba 4 jenis roller ball ni. Senang sangat nak guna.  #TheTraveller Set by SUTRA . Jom tengok video adik ni
  • Setiap kali nak raya macam-macam persiapan nak dibuat kan? Macamana nak makesure persiapan raya tak terganggu, ibadah di bulan puasa tetap terjaga dan emosi baik je tak stress. Boleh cuba 4 jenis roller ball ni. Senang sangat nak guna. #TheTraveller Set by SUTRA . Jom tengok video adik ni
  • 11 1 20 May, 2019
  • JOM BERKENALAN DENGAN PENYELAMAT KITA 😍😍😍😍🙆
.
Yeah!! TRAVELLER SUTRA datang lagi MENYELAMATKAN KITA🙆🙅
.
4 JENIS Aromatherapy Roller Ball yang pasti memberi kebaikan dan keselesaan untuk sekeluarga dengan harga mampu milik 👪👪😍
.
WOW !! MENARIK KAN 😄😜? Jom berkenalan dengan HERO KITA

Jangan tunggu lama2, TAKUT RAYA ANDA NANTI TAK MERIAH TANPA TRAVELLER SET SUTRA. 😱

ENERGY
- Meningkatkan tenaga fizikal dan minda agar sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari. - Sesuai untuk abang2 yang drive jauh utk balik raya, sebab PENAT, NGANTUK 😷😰 PASSENGERS PULAK TIDUR 😂😂
.
.
- Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan. Lepas tu, LUAS LA MATA TU TERBUKA. CAM GINI 👀👀 panducermatjiwaselamat
. - Bahan : Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi

FOCUS
- Membantu dalam meningkatkan MEMORI Dan TUMPUAN. - Sangat ideal bagi mereka yang ingin masih belajar serta sibuk bekerja 😅
.
EXAM LEPAS RAYA 😢😨 ? 
Meh grab FOCUS RAYA2 PUN BOLEH SCORE 🎓👓
.
- Bahan: Grapefruit, Basil, Lemon, Rosemary
.

LITTLEZARA👶👶
.
- Formulasi khas TENANGKAN BAYI & KANAK2 😇😇💆 .
- Menenangkan emosi, mengawal kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit dan yang paling penting, memudahkan untuk tidur 😪😪😪😎
.
- Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan, perut dan badan. Urut perlahan-lahan... HAAA...LEPAS TU, SENYAP LA ANAK2 KITA😘😚
.
- Bahan: Chamomile, Lavender, Geranium, Patchouli, Olive Oil, Coconut Oil, Vitamin E

HAPPY EDP 😃😃😃
- Perfume Oil (tanpa alcohol) bagi memberikan rasa lebih selesa & yakin. Tahan lebih 8 jam. Sesuai juga untuk mewangikan baju dan telekong
.
- PAKAI WANGIAN SEBELUM SOLAT RAYA ITU SUNAT 😎
.
- Sapukan di pergelangan tangan dan leher
.
- Bahan: Bergamot, Rose, Jasmin, Vanilla, Sandalwood

Best tak? Ke sangat best? Jimat nih 4 in 1. Jarang ada. Time nak raya ni la banyak travel kan? sempat lagi ni kalau nak order next week sampai ke meja ofis uols☺
  • JOM BERKENALAN DENGAN PENYELAMAT KITA 😍😍😍😍🙆
    .
    Yeah!! TRAVELLER SUTRA datang lagi MENYELAMATKAN KITA🙆🙅
    .
    4 JENIS Aromatherapy Roller Ball yang pasti memberi kebaikan dan keselesaan untuk sekeluarga dengan harga mampu milik 👪👪😍
    .
    WOW !! MENARIK KAN 😄😜? Jom berkenalan dengan HERO KITA

    Jangan tunggu lama2, TAKUT RAYA ANDA NANTI TAK MERIAH TANPA TRAVELLER SET SUTRA. 😱

    ENERGY
    - Meningkatkan tenaga fizikal dan minda agar sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari. - Sesuai untuk abang2 yang drive jauh utk balik raya, sebab PENAT, NGANTUK 😷😰 PASSENGERS PULAK TIDUR 😂😂
    .
    .
    - Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan. Lepas tu, LUAS LA MATA TU TERBUKA. CAM GINI 👀👀 panducermatjiwaselamat
    . - Bahan : Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi

    FOCUS
    - Membantu dalam meningkatkan MEMORI Dan TUMPUAN. - Sangat ideal bagi mereka yang ingin masih belajar serta sibuk bekerja 😅
    .
    EXAM LEPAS RAYA 😢😨 ?
    Meh grab FOCUS RAYA2 PUN BOLEH SCORE 🎓👓
    .
    - Bahan: Grapefruit, Basil, Lemon, Rosemary
    .

    LITTLEZARA👶👶
    .
    - Formulasi khas TENANGKAN BAYI & KANAK2 😇😇💆 .
    - Menenangkan emosi, mengawal kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit dan yang paling penting, memudahkan untuk tidur 😪😪😪😎
    .
    - Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan, perut dan badan. Urut perlahan-lahan... HAAA...LEPAS TU, SENYAP LA ANAK2 KITA😘😚
    .
    - Bahan: Chamomile, Lavender, Geranium, Patchouli, Olive Oil, Coconut Oil, Vitamin E

    HAPPY EDP 😃😃😃
    - Perfume Oil (tanpa alcohol) bagi memberikan rasa lebih selesa & yakin. Tahan lebih 8 jam. Sesuai juga untuk mewangikan baju dan telekong
    .
    - PAKAI WANGIAN SEBELUM SOLAT RAYA ITU SUNAT 😎
    .
    - Sapukan di pergelangan tangan dan leher
    .
    - Bahan: Bergamot, Rose, Jasmin, Vanilla, Sandalwood

    Best tak? Ke sangat best? Jimat nih 4 in 1. Jarang ada. Time nak raya ni la banyak travel kan? sempat lagi ni kalau nak order next week sampai ke meja ofis uols☺
  • 10 1 20 May, 2019
  • Now that was a world whisky day to remember. Cheers to all of y’all that make the whole game so wonderfully colourful and enjoyable. Thankyou to the #whiskyfabric 🙌 We owe you the world.
  • Now that was a world whisky day to remember. Cheers to all of y’all that make the whole game so wonderfully colourful and enjoyable. Thankyou to the #whiskyfabric 🙌 We owe you the world.
  • 205 2 19 May, 2019