#tree_captures Instagram Photos & Videos

tree_captures - 1.5m posts

Top Posts

Advertisements

 • Walk & Enjoy
 • Walk & Enjoy
 • 2,158 39 17 April, 2019

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

 • I spy 🕉🤙🦎
 • I spy 🕉🤙🦎
 • 21 1 37 minutes ago

Advertisements

 • E o dia hoje terminou assim! Boa noite! Good night friends!
 • E o dia hoje terminou assim! Boa noite! Good night friends!
 • 77 14 1 hour ago
 • "Drejtesia e njeriut eshte harmonia e pjeseve te shpirtit te tij".
Te jesh i drejt, te jesh vetvetja dhe te tregosh ne çdo moment origjinalitetin tend tu tregosh te tjereve unicitetin tend eshte vertet thelbesore sepse na ndihmon qe ti bejme ball kamuflimeve apo kurtheve qe na bejne te palumtur. Sepse ne jemi mesuar ti qendrojme besnike disa rregullave strikte. Rregulla te cilat shpesh here mund ti bejme vetem sepse keshtu do shoqeria e cila na rrethon dhe si perfundim ne biem pre ne nje turme qe na ben te dalim nga vetvetja dhe te bejme gjera jashte natyres tone. Te bejme gjera vetem nga frika e mospranimit ne shoqeri. Eshte shume e rendesishme te reflektojme mbi kete gjendje aktuale qe shpesh here na ben te ndihemi si kukulla. Te jesh i drejte do te thote te jesh unik dhe te ndihesh i çliret per ti treguar botes unicitetin tend. Ne nje shoqeri ku pjesa me e madhe e njerezve kane tendencen te uniformohen me masen dhe me njerezit qe na rrethojne, origjinaliteti dhe drejtesia jane vyrtyte tashme pothuajse te rradha. Te jemi te drejt shpesh here eshte edhe çeshtje kurajoje, sepse do te thote te dallohemi dhe ta diferencojme veten nga shoqeria qe na rrethon si dhe duhet te pranojme faktin se jemi me te ekspozuar ndaj gjykimeve te te tjereve. Por fatkeqesisht per pjesen me te madhe nga ne eshte me e lehte te jetojm nen hijen e shoqeris te fshihemi te mos jemi vetvetja vetem qe ne mos te gjykohemi. Eshte me e rrezikshme te qendrosh nen masken e te tjereve. Te jemi te drejte dhe te sinqerte me te tjeret eshte thelbesore sinqeriteti na ben neve persona me karakter te qendrueshem. Duhet te perpiqemi te jemi sa me realist ne gjerat qe na rrethojn. Duke u fshehur pas iluzioneve e justifikimeve nuk mund te jemi asnjeher vetvetja. Te vendosim te jemi te drejte kerkon kurajo por shperblimi ne fund eshte se ne jemi personat me te lumtur. .

#ig_shotz_trees #tree_captures #bns_trees #loves_united_trees #raw_alltrees #tree_brilliance #ig_addicts #loves_trees_rural #afs_trees #global_nature_trees #tree_magic #explore_treetops #splendid_woodlands #divine_forest #fortheloveofbranches #lonely_tree_love
 • "Drejtesia e njeriut eshte harmonia e pjeseve te shpirtit te tij".
  Te jesh i drejt, te jesh vetvetja dhe te tregosh ne çdo moment origjinalitetin tend tu tregosh te tjereve unicitetin tend eshte vertet thelbesore sepse na ndihmon qe ti bejme ball kamuflimeve apo kurtheve qe na bejne te palumtur. Sepse ne jemi mesuar ti qendrojme besnike disa rregullave strikte. Rregulla te cilat shpesh here mund ti bejme vetem sepse keshtu do shoqeria e cila na rrethon dhe si perfundim ne biem pre ne nje turme qe na ben te dalim nga vetvetja dhe te bejme gjera jashte natyres tone. Te bejme gjera vetem nga frika e mospranimit ne shoqeri. Eshte shume e rendesishme te reflektojme mbi kete gjendje aktuale qe shpesh here na ben te ndihemi si kukulla. Te jesh i drejte do te thote te jesh unik dhe te ndihesh i çliret per ti treguar botes unicitetin tend. Ne nje shoqeri ku pjesa me e madhe e njerezve kane tendencen te uniformohen me masen dhe me njerezit qe na rrethojne, origjinaliteti dhe drejtesia jane vyrtyte tashme pothuajse te rradha. Te jemi te drejt shpesh here eshte edhe çeshtje kurajoje, sepse do te thote te dallohemi dhe ta diferencojme veten nga shoqeria qe na rrethon si dhe duhet te pranojme faktin se jemi me te ekspozuar ndaj gjykimeve te te tjereve. Por fatkeqesisht per pjesen me te madhe nga ne eshte me e lehte te jetojm nen hijen e shoqeris te fshihemi te mos jemi vetvetja vetem qe ne mos te gjykohemi. Eshte me e rrezikshme te qendrosh nen masken e te tjereve. Te jemi te drejte dhe te sinqerte me te tjeret eshte thelbesore sinqeriteti na ben neve persona me karakter te qendrueshem. Duhet te perpiqemi te jemi sa me realist ne gjerat qe na rrethojn. Duke u fshehur pas iluzioneve e justifikimeve nuk mund te jemi asnjeher vetvetja. Te vendosim te jemi te drejte kerkon kurajo por shperblimi ne fund eshte se ne jemi personat me te lumtur. .

  #ig_shotz_trees #tree_captures #bns_trees #loves_united_trees #raw_alltrees #tree_brilliance #ig_addicts #loves_trees_rural #afs_trees #global_nature_trees #tree_magic #explore_treetops #splendid_woodlands #divine_forest #fortheloveofbranches #lonely_tree_love
 • 40 0 1 hour ago
 • Flowers of the week! Peonies.
 • Flowers of the week! Peonies.
 • 16 3 4 hours ago
 • #첫줄
연애는 행복해,
 • #첫줄
  연애는 행복해,
 • 44 3 9 hours ago