#wawalipmatte Instagram Photos & Videos

wawalipmatte - 81.7k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
.
DOUBLE LIPMATTE terbaru dari wawa cosmetics ni antara produk MUST HAVE! HUKUM WAJIBBBB BELI 🤩
.
Why why whyy??!
Ni fida nak bagi tahu, lipmatte ni lain dari lain. Satu lipmatte ada dua color dan satu harga korang! Menarik sangat-sangat. Datang pulak dengan dua pilihan BOLD @ NUDE , maksudnya ada 4 warna lipmatte kalau korang grab dua-dua.
.
LIMITEDDD STOCKKKK
Ishh geram laa stock dah sold out kat hq biar betul ni, kena lekas order ni kalau korang taknak terlepas whatsapp fida sekarang ok, fida nak bagi free gift extra utk uolss ğŸŽğŸŽ
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
#wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
    .
    DOUBLE LIPMATTE terbaru dari wawa cosmetics ni antara produk MUST HAVE! HUKUM WAJIBBBB BELI 🤩
    .
    Why why whyy??!
    Ni fida nak bagi tahu, lipmatte ni lain dari lain. Satu lipmatte ada dua color dan satu harga korang! Menarik sangat-sangat. Datang pulak dengan dua pilihan BOLD @ NUDE , maksudnya ada 4 warna lipmatte kalau korang grab dua-dua.
    .
    LIMITEDDD STOCKKKK
    Ishh geram laa stock dah sold out kat hq biar betul ni, kena lekas order ni kalau korang taknak terlepas whatsapp fida sekarang ok, fida nak bagi free gift extra utk uolss ğŸŽğŸŽ
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    #wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • 1 0 4 hours ago
  • HONEST FEEDBACK WAWA LIPMATTE💄
.

KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
Dia dah cuba dah berpuas hati uolss pulak macam mana?
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
#wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • HONEST FEEDBACK WAWA LIPMATTE💄
    .

    KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
    Dia dah cuba dah berpuas hati uolss pulak macam mana?
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    #wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • 1 0 4 hours ago
  • KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
.
DOUBLE LIPMATTE terbaru dari wawa cosmetics ni antara produk MUST HAVE! HUKUM WAJIBBBB BELI 🤩
.
Why why whyy??!
Ni fida nak bagi tahu, lipmatte ni lain dari lain. Satu lipmatte ada dua color dan satu harga korang! Menarik sangat-sangat. Datang pulak dengan dua pilihan BOLD @ NUDE , maksudnya ada 4 warna lipmatte kalau korang grab dua-dua.
.
LIMITEDDD STOCKKKK
Ishh geram laa stock dah sold out kat hq biar betul ni, kena lekas order ni kalau korang taknak terlepas whatsapp fida sekarang ok, fida nak bagi free gift extra utk uolss ğŸŽğŸŽ
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
.
#wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • KURLASSSSS UOLSSSSS 🤩🤩
    .
    DOUBLE LIPMATTE terbaru dari wawa cosmetics ni antara produk MUST HAVE! HUKUM WAJIBBBB BELI 🤩
    .
    Why why whyy??!
    Ni fida nak bagi tahu, lipmatte ni lain dari lain. Satu lipmatte ada dua color dan satu harga korang! Menarik sangat-sangat. Datang pulak dengan dua pilihan BOLD @ NUDE , maksudnya ada 4 warna lipmatte kalau korang grab dua-dua.
    .
    LIMITEDDD STOCKKKK
    Ishh geram laa stock dah sold out kat hq biar betul ni, kena lekas order ni kalau korang taknak terlepas whatsapp fida sekarang ok, fida nak bagi free gift extra utk uolss ğŸŽğŸŽ
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    DOUBLE LIPMATTE 2in1 RM49 + ğŸŽ
    .
    #wawacosmetics #wawaeecushion #wawalipmatte #wawacheras
  • 0 0 4 hours ago
  • MURAH BETHOL! KUALITI BAIK KER NI!
-
Double lipmatte ni memang boss buat harga mampu milik tau. AND kualiti pun baik setaraf international.
.
So korang jangan risau. Dah berapa ribu pengguna #wawacosmetics guna and dorang puas hati! 🥰
.
Jom whatsapp piqa 0195654521
  • MURAH BETHOL! KUALITI BAIK KER NI!
    -
    Double lipmatte ni memang boss buat harga mampu milik tau. AND kualiti pun baik setaraf international.
    .
    So korang jangan risau. Dah berapa ribu pengguna #wawacosmetics guna and dorang puas hati! 🥰
    .
    Jom whatsapp piqa 0195654521
  • 0 1 4 hours ago
  • Penat setiap kali makan je kene touch up lipstick? 😭
.
.
Akhirnyaaa! Skrg tak perlu lagi nak touch up lepas makan dah. #wawacosmetics dah keluarkan lipmatte pertama yg:
✅ MAKAN PROOF
✅ MINUM PROOF
.
Lepas ni bila minum je takde lah melekat kat cawan atau straw 😍 Tak perlu nak lap-lap cawan tu hehe 🙈
.
.
#wawalipmatte ada 11 warna yg memukau kalbu dgn bau cookies yg yummy! Grab while stock last 😍
.
.
Ejen sah wawa cosmetic: (0138793517)
  • Penat setiap kali makan je kene touch up lipstick? 😭
    .
    .
    Akhirnyaaa! Skrg tak perlu lagi nak touch up lepas makan dah. #wawacosmetics dah keluarkan lipmatte pertama yg:
    ✅ MAKAN PROOF
    ✅ MINUM PROOF
    .
    Lepas ni bila minum je takde lah melekat kat cawan atau straw 😍 Tak perlu nak lap-lap cawan tu hehe 🙈
    .
    .
    #wawalipmatte ada 11 warna yg memukau kalbu dgn bau cookies yg yummy! Grab while stock last 😍
    .
    .
    Ejen sah wawa cosmetic: (0138793517)
  • 3 0 4 hours ago
  • BERGETAR JIWA RAGA TENGOK KOLEKSI TERBARU DUO LIPMATTE LIMITED EDITION Wawa Cosmetics🔥

Best sesangat sebab dalam satu box tu ada dua warna ! Kali ini ada dua koleksi iaitu nude/bold. 
Dengan sebatang lipnatte boleh dapat dua warna wow!!! Setiap warna lebih kurang 3ml size lipmatte. Kalau beli dua dua batang, dah 4 COLORS 💋

Sangatlahhh rugi kalau sis tak grab now sebab habis je stok kita tak akan ada lagi koleksi ini. 
Harga dia tak sampai RM50 pun! Tapi packaging nice yang amattt mcm kat kak pora tuuu hehe. Kalau dah berkenan, cepat merisik nanti menangis bucu katil tak sempat grab😋
  • BERGETAR JIWA RAGA TENGOK KOLEKSI TERBARU DUO LIPMATTE LIMITED EDITION Wawa Cosmetics🔥

    Best sesangat sebab dalam satu box tu ada dua warna ! Kali ini ada dua koleksi iaitu nude/bold.
    Dengan sebatang lipnatte boleh dapat dua warna wow!!! Setiap warna lebih kurang 3ml size lipmatte. Kalau beli dua dua batang, dah 4 COLORS 💋

    Sangatlahhh rugi kalau sis tak grab now sebab habis je stok kita tak akan ada lagi koleksi ini.
    Harga dia tak sampai RM50 pun! Tapi packaging nice yang amattt mcm kat kak pora tuuu hehe. Kalau dah berkenan, cepat merisik nanti menangis bucu katil tak sempat grab😋
  • 3 1 6 hours ago