#zed Instagram Photos & Videos

zed - 398.6k posts

Top Posts

 • 😔😔 F
 • 😔😔 F
 • 7,156 175 21 November, 2019

Latest Instagram Posts

 • Hey there! Haven't been too active lately sorry for that.
I'm back for good hopefully and should be posting regularly again. 
Here's a trick on Senna that is kinda known but a lot of people are unaware of it!
 • Hey there! Haven't been too active lately sorry for that.
  I'm back for good hopefully and should be posting regularly again.
  Here's a trick on Senna that is kinda known but a lot of people are unaware of it!
 • 262 3 4 hours ago
 • 🎉🎉🎉🎉🌟🌟🌟🌟
 • 🎉🎉🎉🎉🌟🌟🌟🌟
 • 8 1 5 hours ago
 • 👍👍👍👌👌👌
 • 👍👍👍👌👌👌
 • 3 1 5 hours ago
 • 😥💔 Can't stand it 💔😥
 • 😥💔 Can't stand it 💔😥
 • 14 1 5 hours ago
 • #kaisa 
Sıradaki ne olsun?
 • #kaisa
  Sıradaki ne olsun?
 • 38 2 6 hours ago
 • Tabela e aktivitetit nga Winfun me 5 komanda që ndezin tastierën dhe aktivitetin e rënies së topit!😄😉 Me 2 mënyra të luajtjes: Muzikë dhe efekte zanore!👍🏼
Hidhni topat në vrima të ndryshme për argëtim pafund!👌🏼
2 topa shumëngjyrësh, 3 copa ndarëse formash dhe 3 ingranazhe kthyese!😉
Na gjeni tek dyqani ynë i ri tek Liqeni i Thatë, qendra "Albanian Service Provider" ngjitur me Supermarket Eurostar, gjithashtu edhe në Rr. “Myslym Shyri”, pranë Bankës Credins, Tiranë.
Për më shumë informacion na ndiqni në instagram @dyqanilodrave.zed 👈
🚕Transport në të gjithë Shqipërinë.
Ju mirëpresim 😊
.
.
.
#zed #winfun #zedstore #dyqanilodravezed #kancelari #librari #lodra #lodracilesore #zedmyslymshyri #kids #toys
 • Tabela e aktivitetit nga Winfun me 5 komanda që ndezin tastierën dhe aktivitetin e rënies së topit!😄😉 Me 2 mënyra të luajtjes: Muzikë dhe efekte zanore!👍🏼
  Hidhni topat në vrima të ndryshme për argëtim pafund!👌🏼
  2 topa shumëngjyrësh, 3 copa ndarëse formash dhe 3 ingranazhe kthyese!😉
  Na gjeni tek dyqani ynë i ri tek Liqeni i Thatë, qendra "Albanian Service Provider" ngjitur me Supermarket Eurostar, gjithashtu edhe në Rr. “Myslym Shyri”, pranë Bankës Credins, Tiranë.
  Për më shumë informacion na ndiqni në instagram @dyqanilodrave.zed 👈
  🚕Transport në të gjithë Shqipërinë.
  Ju mirëpresim 😊
  .
  .
  .
  #zed #winfun #zedstore #dyqanilodravezed #kancelari #librari #lodra #lodracilesore #zedmyslymshyri #kids #toys
 • 4 0 6 hours ago
 • Vay Çakallar 😁
 • Vay Çakallar 😁
 • 989 11 6 hours ago
 • Çok mu doğru NE PSSKSJSOKSLSK
 • Çok mu doğru NE PSSKSJSOKSLSK
 • 1,075 7 6 hours ago
 • 200. Gönderimle Sizlerleyim🏆
💥 Daha fazlası için : @leagueofjiinx
————————————————————-
👍🏻Gönderimi beğendiyseniz like atıp yorum yapmayı ve kaydetmeyi unutmayın.
———————————————————— 🗝Keşfetten gelenler takip edin, pişman olmazsınız.
————————————————————
Tags:
#leagueoflegends #lol #riotgames 
#jinx #zed #katarina #yasuo
 • 200. Gönderimle Sizlerleyim🏆
  💥 Daha fazlası için : @leagueofjiinx
  ————————————————————-
  👍🏻Gönderimi beğendiyseniz like atıp yorum yapmayı ve kaydetmeyi unutmayın.
  ———————————————————— 🗝Keşfetten gelenler takip edin, pişman olmazsınız.
  ————————————————————
  Tags:
  #leagueoflegends #lol #riotgames
  #jinx #zed #katarina #yasuo
 • 411 15 6 hours ago
 • Sebebi Ne Olabilir?

Daha Fazlası için @bynoobgamer
 • Sebebi Ne Olabilir?

  Daha Fazlası için @bynoobgamer
 • 1,376 33 7 hours ago